JUNI 2019

Beste leden van TC De Schakel,

Let’s go back, back into time. Op vrijdagavond 21 juni gaan we retro met een variante op het eertijds alom geroemde plastrontornooi.

Wij verwachten alle deelnemers (m/v) die avond om 18.30 u. op de club, niet alleen in tenniskledij, maar ook opgedirkt met een plastron, Wij raden u wel ten stelligste aan om niet voor uw beste plastron (en evenmin voor de beste plastron van uw partner, familielid, vriend of kennis) te kiezen, aangezien wij u vragen om het zichtbare gedeelte van de plastron onder de knoop door middel van vijf horizontale strepen in (bij voorkeur) zwarte viltstift in zes min of meer gelijke stukken te verdelen.                             

Er wordt individueel ingeschreven. De tornooileiding zal alle deelnemers verdelen over de vier beschikbare dubbelterreinen. Het is de bedoeling dat er per terrein met variërende dubbelteams dubbelpartijtjes tot drie winnende games gespeeld worden. Let wel: u mag slechts één partijtje met dezelfde dubbelpartner afwerken. Per wedstrijdje dienen de twee deelnemers die in het gravel gebeten hebben het onderste segment van hun plastron af te knippen. Er zullen scharen ter beschikking zijn op de vier dubbelterreinen. De spelers die op het einde van deze eerste fase van de themadubbel op hun terrein de plastron met de meeste segmenten overhebben, zullen, uiteraard onder massale belangstelling, de finale mogen spelen. De uiteindelijke winnaars zullen met een mooie attentie gehuldigd worden!     

Inschrijvingsprocedure:

Alle deelnemers van de themadubbel zullen door de club een glaasje en een versnapering aangeboden krijgen.

Wij kijken alvast reikhalzend uit naar uw deelname.

Met sportieve groeten,
Sara & Ruben