Beste leden van TC De Schakel,

Koning Voetbal is dra weer in het land (enfin, toch op de buis in menig huiskamer en her en der op grote schermen). 

Onder het motto “if you can’t beat them, join them” organiseren wij op vrijdagavond 22 juni onze fameuze WK-dubbelavond op de club.

Het is de bedoeling dat er dubbelkoppels gevormd worden die elk een WK-land vertegenwoordigen. Deze 'landen' zullen via loting ingedeeld worden in poules, waarbinnen zij onderling korte recreatieve wedstrijdjes zullen afwerken. Op basis van de resultaten van deze wedstrijdjes zal er per poule een rangschikking worden opgesteld, waarna de best geklasseerde 'landen' nog een korte knock-outfase zullen afwerken om de wereldkampioen te bepalen.

Hoe gaat alles concreet in zijn werk?

Op het prikbord in het clubhuis vindt u vanaf woensdagmiddag 13 juni een inschrijvingsblad, waarop de 32 WK-deelnemers (landen) met bijhorende vlag vermeld staan. Bij elk land kunnen er 2 namen van tennisspelers ingevuld worden, die dan samen het bewuste land zullen vertegenwoordigen. Uiteraard zullen enkel landen waar 2 namen bij vermeld staan effectief kunnen deelnemen aan de recreatieve dubbel. Wij vragen u dan ook om uw landkeuze in de mate van het mogelijke af te stemmen op de andere inschrijvers/deelnemers. Wie België wil vertegenwoordigen, zal zich als een kanonopslag naar het clubhuis moeten spoeden!

U kunt uw naam uiteraard slechts één keer vermelden op het inschrijvingsblad.

De inschrijvingen worden afgesloten op donderdag 21 juni om 17.00 uur.

Hoeveel landen er in een poule zullen spelen en tot hoeveel games de wedstrijdjes gespeeld zullen worden (voorlopig gaan we uit van wedstrijdjes tot 3 of 4 gewonnen games) zal afhangen van het aantal inschrijvingen.

De loting van de poules zal plaatsvinden op vrijdag 22 juni om 18.30 uur. De wedstrijdjes zullen onmiddellijk daarna van start gaan.

Tussen de wedstrijdjes door kunt u uw spieren warm houden en uw energievoorraad aanvullen aan de bar of op het terras.

Om het evenement nog wat ludieker te maken, zou het fijn zijn als u kledij en/of accessoires aantrekt die op een of andere wijze (vb. qua kleuren) verwijzen naar het WK-land van uw keuze!

до скорой! хорошо подготовиться!

Met sportieve groeten,
Sara & Ruben