APRIL 2019

Beste leden van TC De Schakel,

Nadat 32 dapperen onder u zich afgelopen vrijdag - noodgedwongen - aan een partijtje ijsbeertennis gewaagd hebben, hopen wij u te kunnen verwarmen met de aankondiging van de tweede recreatieve dubbel van het nog prille seizoen 2019.   

Op vrijdagavond 26 april wordt er in hopelijk aangenamere weersomstandigheden in 3 sessies dubbel (dames, heren of gemengd) gespeeld op de 4 beschikbare dubbelterreinen. Gezien de jeugdlessen gestart zijn, duren de sessies ditmaal respectievelijk van 18.30 uur tot 19.45 uur, van 19.45 uur tot 21.00 uur en van 21.00 uur tot .

Inschrijvingsprocedure:

Zoals altijd bij de recreatieve tornooien, staat het spelplezier centraal. Voor de nieuwe leden biedt deze formule de mogelijkheid om andere clubleden (beter) te leren kennen in een ongedwongen en aangename sfeer. De tornooileiding probeert steeds om op basis van de inschrijvingen evenwichtige wedstrijden te programmeren.

Het wedstrijdschema zal normaal vanaf woensdagavond 24 april te raadplegen zijn op de website en zal op donderdag 25 april uitgehangen worden in het clubhuis. Raadpleeg het schema en wees tijdig aanwezig a.u.b.

We rekenen er op dat er na de wedstrijdjes een 10 gegeven kan worden voor sfeer en gezelligheid in onze bar.

Tot vrijdagavond 26 april!

Met sportieve groeten,