noche española con COMPETICION DE ESCALERA

Beste tennisvrienden,

We vliegen er nog één keer stevig in voor de zomervakantie.

Op vrijdagavond 23 juni aanstaande houden we een Spaans feestje met (schuif)laddertornooi!

De formule is vrij eenvoudig en zal u de avond zelf nog eens haarfijn worden uitgelegd.

U schrijft in per dubbelteam (2 spelers/speelsters) op het inschrijvingsblad dat uithangt in het clubhuis. Indien u niet onmiddellijk een partner in gedachten hebt, kunt u uiteraard uw naam invullen op één van de voorziene ruimtes op het blad. Een andere speler of speelster kan dan aanvullen en met u een team vormen. Alle combinaties (2 heren, 2 dames of gemengd) zijn toegelaten.

Op 23 juni gaan we van start om 18.30 uur met een kort uitlegmoment. Vervolgens zal er een loting gebeuren, waarbij er aan de ingeschreven teams een beginpositie zal worden toegekend. Deze ‘ladder’ zal op een bord zichtbaar gemaakt worden en in de loop van het tornooi meerdere keren een wijziging ondergaan. De rode draad van de ‘competitie’ is dat u verscheidene dubbelmatchen van 8 minuten zal spelen tegen wisselende tegenstanders, waarin er punten gesprokkeld kunnen worden. U zult de wedstrijdjes telkens spelen binnen de ‘schuif’ (een soort poule) waar u op dat ogenblik deel van uitmaakt.

Op basis van uw resultaten zou u op het einde van de avond min of meer in de juiste ‘schuif’ van de ladder terecht gekomen moeten zijn.

Wie even moet wachten, zal allerminst aan zijn/haar lot overgelaten worden. U zal kunnen proeven van enkele tapas (vb. paëlla) of van een heerlijke sangria met vers fruit kunnen nippen.

Wij doen ook een warme oproep aan alle deelnemers om zich in de Spaanse kleuren te tooien of met Spaanse attributen de tennisarena te betreden!

Hasta la vista! 

Met sportieve groeten,
Sara, Piet & Ruben