Dubbelavond 1

Beste leden van TC De Schakel,

Shout! Shout! Let it all out!

Sinds 8 juni zijn we weer een stapje dichter bij het ’nieuwe normaal’ gekomen. Gevolg: eindelijk kunnen we u de eerste recreatieve dubbel van het seizoen presenteren en wel op vrijdagavond 19 juni.  

Er wordt volgens de beproefde formule in 2 sessies dubbel (dames, heren of gemengd) gespeeld op de 4 beschikbare dubbelterreinen. De sessies duren respectievelijk van 19.00 uur tot 20.15 uur en van 20.15 uur tot 21.30 uur (of wat langer voor zij die er niet genoeg van kunnen krijgen). 

Voor de habitués onder u: inderdaad, de eerste sessie heeft een later aanvangsuur dan gebruikelijk, dit omdat de jeugdlessen omwille van de coronamaatregelen wat langer duren dan normaal.

Inschrijvingsprocedure:

  • Inschrijven doet u nog steeds door uw naam maximaal één keer in te vullen op één van de voorziene plaatsen op de tabel die zal worden opgehangen in het clubhuis. Aangezien we over 4 dubbelterreinen beschikken, zijn er in principe 16 plaatsen per sessie of 32 plaatsen in totaal. Wie er bij wil zijn, zal misschien snel moeten zijn! 
  • De inschrijvingen worden afgesloten op woensdag 17 juni om 16.00 uur

Het is de bedoeling dat het spelplezier centraal staat. Voor de nieuwe leden biedt deze formule de mogelijkheid om andere clubleden (beter) te leren kennen in een ongedwongen en aangename sfeer. De tornooileiding probeert steeds om op basis van de inschrijvingen evenwichtige wedstrijden te programmeren.

De bar zal voor de eerste maal dit seizoen zijn deuren openen voor alle deelnemende leden, dit volgens de coronaregels die gelden voor de horeca. Alleen onze veteranen zullen al hebben kunnen proefdraaien. Ook de toiletten zullen gebruikt kunnen worden. Hou er wel rekening mee dat de kleedkamers tot nader order niet gebruikt mogen worden! 

Het wedstrijdschema zal normaal vanaf woensdagavond 17 juni te raadplegen zijn op de website en zal ten laatste op donderdag 18 juni uitgehangen worden in het clubhuis. Raadpleeg het schema en wees tijdig aanwezig a.u.b.

Wij wensen jullie veel plezier en zeker en vast ook een hartelijk weerzien. Met sportieve groeten,