INSCHRIJVINGEN

Voor het seizoen 2022 moet je voor het eerst elektronisch inschrijven. Dit kan via deze link of via de app van Tennis Vlaanderen.
In volgende PDF staat een woordje uitleg om u op weg te helpen. U kan natuurlijk het secretariaat contacteren om u te helpen.

Je kan ook de instructievideo van Tennis Vlaanderen bekijken voor meer uitleg.

Tarieven

CategorieBetaling voor
1 maart 2022
Betaling vanaf
1 maart 2022
Betaling vanaf
1 juli 2022
Volwassenen€ 110€ 125€ 80
Jeugd 1 (geboortejaar 2008 of later)€ 35€ 40€ 40
Jeugd 2 (geboortejaar 2004 tem 2007)€ 55€ 60€ 60

Elektronische terreinreservatie

Nieuwe leden kunnen de werkwijze hier nalezen.

Jeugdwerking (geboren in 2008 of later)

De bijzondere activiteiten voor de jeugdspelers worden bezorgd aan de ingeschreven leden die op het inschrijvingsformulier hebben aangegeven dat ze interesse hebben voor de lessen en/of het jeugdkampioenschap.
Belangrijk: Ook de jeugdleden die deelnemen aan of deelgenomen hebben aan de lessen wintertennis moeten zich inschrijven (en betalen) voor het zomerseizoen. 
Men kan alleen deelnemen aan de activiteiten tijdens het (zomer-)seizoen (lessen, jeugdkampioenschap) indien men lid is van de vereniging. De inschrijving voor het (zomer-) seizoen gebeurt steeds via het algemeen secretariaat, ook voor jeugdleden.
Jeugdinterclub: Jeugdleden kunnen, indien er voldoende kandidaten zijn per categorie, meespelen in de jeugdinterclub. We stellen echter duidelijk dat in dat geval de ouders de spelers moeten vergezellen op de uitwedstrijden. Inschrijven voor jeugdinterclub is dus een engagement voor de jongeren en hun ouders.

Sleutels van het clubhuis

Wie toegang wenst tot het clubhuis zal een sleutel nodig hebben. Die sleutel kan u bekomen bij de secretaris. De sleutel wordt niet thuis bezorgd en niet opgestuurd. Hij kan alleen tegen contante betaling van de waarborg (25 Euro) verkregen worden bij de secretaris. 
Misschien wenst u -al dan niet tijdelijk- de club te verlaten. In dat geval verwachten we van u dat u uw sleutel terugbezorgt aan het secretariaat, samen met een rekeningnummer. De waarborg wordt terugbetaald.

Het clubreglement

Het clubreglement bevindt zich  op de website!

De vriendenkring

Leden van de vriendenkring kunnen de evenementen van de club (receptie, tornooien, clubkampioenschap, barbecue, uitstappen,…) meemaken, maar spelen geen tennis en zijn niet verzekerd. Ze houden eraan de club moreel en financieel te steunen. 
Indien uzelf tot de vriendenkring wil toetreden of in de vriendenkring wil blijven, of indien u personen in uw omgeving kent die lid zouden willen worden van de vriendenkring, dan kan u steeds contact nemen met een van de bestuursleden. 
Een lid van de vriendenkring betaalt € 25.00 (per koppel) (te storten op nr. BE03 4724 3677 2184 Meensesteenweg 111/1) en zal daarvoor een fiscaal attest krijgen. Het is belangrijk dat u zorgt voor de juiste gegevens van de (rechts-)persoon waarop de factuur opgemaakt moet worden.

Clubblad en terreinsponsoring

We zoeken ook zowel terreinsponsors als sponsors voor ons clubblad. Leden die mogelijke sponsors kennen, kunnen contact opnemen met het secretariaat of met de voorzitter