Op 1 mei van 9u tot 19u zetten we de deuren van onze club open om niet-leden te laten kennismaken met onze club. Hiermee willen we kids en volwassenen de mooiste sport ter wereld laten ontdekken. 

Op deze “Tennismakingsdag” zijn zowel leden als niet-leden welkom, de bar is doorlopend open en de nieuwe clubkledij kan gepast worden. Nieuwe leden kunnen wat uitleg krijgen bij een aantal praktische zaken (vb. sleutel terrein, sproei-installatie,…) en we doen speciale acties.

“Bring-a-friend” : Ken je iemand in je omgeving die eens wil proeven van een spelletje tennis ? Of iemand die de stap naar onze club wil zetten ? Nodig hem of haar gerust uit om vrijblijvend een balletje te komen slaan op de velden van T.C. De Schakel. Tussen 9u ‘s morgens tot 19u ‘s avonds kan je kosteloos een terrein reserveren hiervoor. Dit doe je hier.

“Kids-parcours” : van 10u tot 12u organiseren onze jeugdtrainers een leuk parcours voor kids van 5 tot 14 jaar die willen kennismaken met de tennissport. Uiteraard zijn ook kids die al lid zijn welkom en kunnen ze een vriendje meebrengen. De ouders kunnen intussen genieten van een koffietje of een aperitiefje op ons zonnig terras. Reserveren is niet nodig.

“Member-gets-Member-actie” : Tijdens de tennismakingsdag kunnen mensen die nog nooit lid waren (of minstens de laatste 3 jaar niet) aansluiten tegen een “kennismakingstarief” van 115 EUR voor het ganse seizoen. Een lid dat een nieuw volwassen lid aanbrengt, ontvangt als attentie een doos tennisballen. 

Let wel: op de velden zijn tennisschoenen (schoenen met platte zolen) verplicht !

CU@TheCourt