Twijfel je nog om lid te worden en wens je de club eerst wat te leren kennen ?

Dan zijn dit de mogelijkheden :

Volg lessen

We organiseren elk seizoen diverse lessenreeksen zowel voor jeugd als voor volwassenen. Klik hier door naar het lesaanbod.

De “initiatie” (5 lessen) en de “beginners” (8 lessen) zijn ook toegankelijk voor niet-leden.

Kom eens spelen

Je kan tot 3 x als niet-lid spelen met een lid van de club, weliswaar buiten de piekuren (de piekuren zijn maandag t.e.m. donderdag van 18u tot 21u). 

Het clublid in kwestie dient het terrein te reserveren en dit op voorhand te melden via een mailtje naar info@tcdeschakel.be

We vragen hiervoor een kleine vergoeding (10 EUR/uur) die je op voorhand overschrijft op de rekening van T.C. De Schakel (BE03 4724 3677 2184) met vermelding van jouw naam en dat van het clublid.  

Ken je niemand die lid is van T.C. De Schakel ? Stuur dan een mailtje naar info@tcdeschakel.be met wat info over jezelf (naam, GSM, leeftijd, tenniservaring,…), dan zoeken we voor jou iemand om een matchke te spelen.

Kom naar de Tennismakingsdag op 1 mei

Op 1 mei houden we een “Tennismakingsdag”, die openstaat voor niet-leden. Meer info hierover vind je hier

Ga er gewoon voor

Uiteraard is dit de beste manier om de club echt te leren kennen. Je kan meedoen aan de “Ladder” en de vriendschappelijke dubbelavonden en zo snel andere tennissers ontmoeten. Grasduin maar eens door onze activiteiten !