Hoe een terrein reserveren ?

Reserveren doe je via de app of de website van Tennis Vlaanderen. Klik hier om naar de reserveringspagina te gaan. Hier vind je een handleiding : Handleiding voor het gebruik van het Tennis Vlaanderen reservatieprogrammaDownload

Hoe kom je aan een sleutel voor de terreinen en het clubhuis ?

Je kan een sleutel krijgen bij onze secretaris Johan Verkest tegen een borgsom van 25 euro. Stuur hiervoor een mailtje naar info@tcdeschakel.be . Hiermee heb je toegang tot de terreinen, de toiletten, de douches en de honesty bar.

Hoe werkt de sproei-installatie ?

We beschikken over een halfautomatisch besproeiingssysteem. Eerst leg je de pomp aan door de knop onderaan de bedieningskast op terrein 4 in te drukken. De pomp slaat dan ongeveer 10 minuten aan. De kranen van terreinen 1 t.e.m. 4 bevinden zich op terrein 1, deze van terrein 5 bevinden zich op het veld zelf. Open voorzichtig de kraan van het veld dat je wil besproeien en sluit na het sproeien terug af.

Hoe werkt de verlichting ?

De schakelaars bevinden zich op terrein 1. De lichten van terrein 1 bedien je met schakelaar 1, deze van terreinen 2 t.e.m. 4 met schakelaar 3. De lichten van terrein 5 kunnen alleen worden aangestoken als de lichten op terrein 2, 3 en 4 branden. Ze moeten echter wel afzonderlijk aan- en uitgezet worden (schakelaar op de paal). 

Gelieve de lichten na het aansteken niet onmiddellijk terug te doven en na het doven binnen de eerste 10 minuten niet opnieuw aan te schakelen.