Dubbelavond 2

Beste leden van TC De Schakel,

Corona heeft dit seizoen al veel roet in het eten gegooid, maar we laten ons niet kennen. 

Op vrijdagavond 4 september ondernemen we een nieuwe poging om de tweede recreatieve dubbel van het seizoen te laten doorgaan. 

Er wordt volgens de beproefde formule in 2 sessies dubbel (dames, heren of gemengd) gespeeld op de 4 beschikbare dubbelterreinen. De sessies duren respectievelijk van 18.30 uur tot 20.00 uur en van 20.00 uur tot 21.30 uur.

Inschrijvingsprocedure:

  • Inschrijven doet u door uw naam maximaal één keer in te vullen op één van de voorziene plaatsen op de tabel die zal worden opgehangen in het clubhuis. Aangezien we over 4 dubbelterreinen beschikken, zijn er in principe 16 plaatsen per sessie of 32 plaatsen in totaal. Reserveer dus tijdig uw plaatsje!
  • De inschrijvingen worden afgesloten op woensdag 2 september om 16.00 uur

Het is de bedoeling dat het spelplezier centraal staat. Voor de nieuwe leden biedt deze formule de mogelijkheid om andere clubleden (beter) te leren kennen in een ongedwongen en aangename sfeer. De tornooileiding probeert steeds om op basis van de inschrijvingen evenwichtige wedstrijden te programmeren.

Gelet op de geldende coronamaatregelen, onder meer aangaande horeca-activiteiten, zal de bar van het clubhuis helaas gesloten moeten blijven. U zult het aangename deze keer dus enkel op het terrein aan het sportieve kunnen koppelen.  

Wij vragen u alvast met aandrang om de social distancing regels en de mondmaskerplicht te respecteren. Er kan geen gebruik gemaakt worden van de kleedkamers en douches.  

Het wedstrijdschema zal normaal vanaf woensdagavond 2 september te raadplegen zijn op de website en zal ten laatste op donderdag 3 september uitgehangen worden in het clubhuis. Raadpleeg het schema en wees tijdig aanwezig a.u.b.

We kijken uit naar uw enthousiaste deelname. 

Met sportieve groeten,
Sara & Ruben