Eerste recreatieve dubbel

Bim bam beieren, de klokken leggen niet alleen eieren, maar ook een eerste recreatieve dubbel!

Onze seizoensopener vindt plaats op vrijdagavond 9 april as.  

U kunt in 2 sessies dubbel (dames, heren of gemengd) spelen op de 4 beschikbare dubbelterreinen. De sessies duren respectievelijk van 18.30 uur tot 20.00 uur en van 20.00 uur tot 21.30 uur.

Inschrijvingsprocedure

  • Inschrijven doet u door uw naam maximaal één keer in te vullen op één van de voorziene plaatsen op de tabel die in het clubhuis hangt. Aangezien we over 4 dubbelterreinen beschikken, zijn er in principe 16 plaatsen per sessie of 32 plaatsen in totaal.
  • De inschrijvingen zullen in de loop van woensdag 7 april worden afgesloten door wegneming van het inschrijvingsblad.
  • Wij verzoeken u om uw eigen balpen mee te brengen om in te schrijven en om uw handen te ontsmetten bij het binnenkomen en bij het verlaten van het clubhuis.    

Bij de recreatieve dubbels staat het spelplezier centraal. Voor de nieuwe leden biedt deze formule de mogelijkheid om andere clubleden (beter) te leren kennen in een ongedwongen en aangename sfeer. De tornooileiding probeert steeds om op basis van de inschrijvingen evenwichtige wedstrijden te programmeren.

Het wedstrijdschema zal normaal vanaf woensdagavond 7 april te raadplegen zijn op de website en zal ten laatste op donderdag 8 april uitgehangen worden in het clubhuis. Raadpleeg het schema en wees tijdig aanwezig a.u.b.

Omwille van de coronamaatregelen zal het jammer maar helaas een dubbelavond zonder bar zijn. Wij vragen u om te allen tijde de coronamaatregelen te respecteren (draag aub uw mondmasker bij aankomst en vertrek op de club, kom niet vroeger dan nodig en blijf na uw ontmoeting niet ‘plakken’, probeer uw contacten zoveel mogelijk te beperken tot uw eigen mede- en/of tegenspelers enz.). 

Alvast bedankt voor uw medewerking. 

Wij wensen u een ontspannend partijtje tennis toe!

Met sportieve groeten,
Sara & Ruben