Tweede recreatieve dubbel

Beste leden van TC De Schakel,

Net als de lente komt de cluster tornooien stilaan op kruissnelheid. 

Op vrijdagavond 14 mei as. organiseren wij de tweede recreatieve dubbel van het seizoen 2021. 

Zoals gebruikelijk zal er in 2 sessies dubbel (dames, heren of gemengd) gespeeld worden op de 4 dubbelterreinen. De sessies duren respectievelijk van 18.00 uur tot 19.30 uur en van 19.30 uur tot 21.00 uur.

Inschrijvingsprocedure

  • Inschrijven doet u door uw naam maximaal één keer in te vullen op één van de voorziene plaatsen op de tabel die zal worden opgehangen in het clubhuis. Aangezien 4 x 4 nog altijd 16 is, zijn er 16 plaatsen per sessie of 32 plaatsen in totaal.
  • De inschrijvingen zullen in de loop van woensdag 12 mei worden afgesloten door wegneming van het inschrijvingsblad.
  • Wij verzoeken u om uw eigen balpen mee te brengen om in te schrijven, alsook om uw handen te ontsmetten bij het binnenkomen en bij het verlaten van het clubhuis.    

Bij de recreatieve dubbels draait alles om het spelplezier. Voor de nieuwe leden biedt deze formule de mogelijkheid om andere clubleden (beter) te leren kennen in een ongedwongen en aangename sfeer. De tornooileiding probeert steeds om op basis van de inschrijvingen evenwichtige wedstrijden te programmeren. Aarzel dus niet om deel te nemen!

Het wedstrijdschema zal normaal vanaf woensdagavond 12 mei te raadplegen zijn op de website en zal ten laatste op donderdag 13 mei uitgehangen worden in het clubhuis. Raadpleeg het schema en wees tijdig aanwezig a.u.b.

Omwille van de voorziene opening van de terrassen op 8 mei, werd deze recreatieve dubbel, die initieel op 7 mei gepland stond, bewust een weekje uitgesteld. Daardoor zult u na uw partijtje normalerwijze eindelijk nog eens gezellig kunnen uitblazen op het terras – al dan niet onder de tent(en) – met een drankje. Wij verzoeken u wel met aandrang om de regels daaromtrent te respecteren en met maximaal 4 personen plaats te nemen aan een (buiten)tafeltje.  

Wij wensen u een aangename avond toe!

Met sportieve groeten,
Sara & Ruben