Derde recreatieve dubbel

Beste leden van TC De Schakel,

Voor zij die graag eens een dubbelke placeren, hebben we goed nieuws.

Op vrijdagavond 4 juni vindt de derde recreatieve dubbel van het seizoen plaats.

Zoals gebruikelijk zal er in 2 sessies dubbel (dames, heren of gemengd) gespeeld worden op de 4 dubbelterreinen. De sessies duren deze keer respectievelijk van 18.30 uur tot 19.45 uur en van 19.45 uur tot 21.30 uur.

Gezien we ingevolge de jeugdlessen niet vroeger dan om 18.30 uur kunnen starten, maar ook de deelnemers van de 2de beurt de mogelijkheid willen geven om nog even na te praten op het terras met een glaasje, hebben we ervoor geopteerd om met speelmomenten van 75 minuten te werken.

Inschrijvingsprocedure:

  • Inschrijven doet u door uw naam maximaal één keer in te vullen op één van de voorziene plaatsen op de tabel die is/wordt opgehangen in het clubhuis. Als er evenveel enthousiastelingen zullen zijn als de vorige keer, zult u zich best reppen om een plaatsje te bemachtigen.
  • De inschrijvingen zullen uiterlijk in de loop van woensdag 2 juni worden afgesloten door wegneming van het inschrijvingsblad.
  • Wij verzoeken u om uw eigen balpen mee te brengen om in te schrijven, alsook om uw handen te ontsmetten bij het binnenkomen en bij het verlaten van het clubhuis.

Bij de recreatieve dubbels draait alles om het spelplezier. Voor de nieuwe leden biedt deze formule de mogelijkheid om andere clubleden (beter) te leren kennen in een ongedwongen en aangename sfeer. De tornooileiding probeert steeds om op basis van de inschrijvingen evenwichtige wedstrijden te programmeren. Aarzel dus niet om deel te nemen!

Het wedstrijdschema zal normaal vanaf woensdagavond 2 juni te raadplegen zijn op de website en zal ten laatste op donderdag 3 juni uitgehangen worden in het clubhuis. Raadpleeg het schema en wees tijdig aanwezig a.u.b.

De bar zal geopend zijn, uiteraard met respectering van de geldende coronamaatregelen. Wij verzoeken u met aandrang om de regels te respecteren en met maximaal 4 personen plaats te nemen aan een (buiten)tafeltje. We duimen alvast voor een aangename lenteavond.

Wij wensen u veel plezier toe!

Met sportieve groeten,
Sara & Ruben