EK-dubbelavond

Beste leden van TC De Schakel,

Het EK voetbal staat eerstdaags in de startblokken en wij kunnen uiteraard niet achterblijven. 

Daarom organiseren wij op vrijdagavond 18 juni een EK-dubbelavond op de club.

Het is de bedoeling dat er (uitsluitend) gemengde dubbelkoppels gevormd worden die elk een EK-land vertegenwoordigen. 

Deze ‘landen’ zullen via loting ingedeeld worden in 4 poules, waarbinnen zij onderling korte recreatieve wedstrijdjes zullen afwerken. Op basis van de resultaten van deze wedstrijdjes zal er per poule een rangschikking worden opgesteld, waarna de best geklasseerde ‘landen’ nog een knock-outfase zullen afwerken om de Europese kampioen te bepalen. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen, zullen de overige ‘landen’ eventueel nog een troostronde kunnen afwerken. 

Hoe gaat alles concreet in zijn werk?

Op het prikbord in het clubhuis vindt u een inschrijvingsblad, alsook een blad waarop de EK-deelnemers (landen) met bijhorende vlag vermeld staan. Op het inschrijvingsblad kunt u de namen van de spelers van uw gemengde dubbelduo invullen, alsook het land dat u wil vertegenwoordigen. We vragen u om bij inschrijving het door u gekozen land te schrappen op de landenlijst.  

Wie wil deelnemen, maar niet onmiddellijk een partner weet te vinden, kan zijn/haar naam noteren op de reservelijst. Een kandidaat-deelnemer (van het andere geslacht) die zich in dezelfde situatie bevindt, kan u dan contacteren. Eens u ingeschreven bent (op de inschrijvingslijst), is het wel de bedoeling dat u zich schrapt op de reservelijst.  

U kunt uiteraard slechts voor één land uitkomen. 

Hoeveel landen er in een poule zullen spelen en tot hoeveel games de wedstrijdjes gespeeld zullen worden (voorlopig gaan we uit van wedstrijdjes tot 3 gewonnen games) zal afhangen van het aantal inschrijvingen.

De loting van de poules zal plaatsvinden op vrijdag 18 juni om 18.30 uur. De wedstrijdjes zullen onmiddellijk daarna van start gaan.

Tussen de wedstrijdjes door kunt u volgens de geldende coronamaatregelen genieten van een drankje in de bar of op het terras. 

Om het evenement nog wat ludieker te maken, vragen wij u om kledij en/of accessoires aan te trekken die (vb. qua kleuren) verwijzen naar het EK-land van uw keuze!

Wij wensen u alvast een fijne avond!

Sara & Ruben