Kaartavond

Beste leden,

Tijdens het “wat in het water gevallen” champagnetornooi van vorig seizoen, stelden we vast dat er naast tennistalent ook heel wat kaarttalent in onze club zit. Zo werd een idee geboren…

We zijn dan ook blij om een gloednieuwe activiteit van onze club aan te kondigen en jullie allemaal van harte uit te nodigen naar de eerste kaartavond in ons clubhuis op vrijdagavond 25 juni 2021 om 19u. 

Dit wordt geen klassieke kaarting zoals we die kennen à la conserven-, wijn- of chocoladekaarting maar een vriendschappelijke kaartavond met een vleugje competitie (die in een tennisclub toch niet mag ontbreken?)

Hoe ziet een kaartavond eruit?

Je hoeft zelf geen team samen te stellen, maar de inschrijvingen zijn individueel en helemaal gratis. Inschrijven doe je door HIER te klikken en je naam in te vullen en daarna op de knop verzenden te klikken onderaan de pagina.

We spelen 3 sets van telkens 8 spelletjes, na elke set worden de punten geteld. Bij elke set krijg je een nieuwe partner en tegenspelers binnen jouw kaartbubbel. De vier beste kaarters van de avond gaan met een leuke attentie naar huis.

Maar je hoeft geen geoefende kaarter te zijn om deel te nemen, het vriendschappelijke en de gezelligheid staan voorop!

Ter gelegenheid van deze nieuwe activiteit zijn er ook heel speciaal Tennisclub De Schakel kaarten ontworpen die we aan de ledenprijs van 3 euro te koop aanbieden.

Hierbij willen we nog even benadrukken dat de dan geldende Coronamaatregelen gerespecteerd zullen worden.  Dit betekent ook dat we een maximum aan tafels zullen plaatsen zodat we deze voldoende kunnen spreiden (binnen en buiten). We hopen op een talrijke opkomst!

Sportieve groeten,
Sabine