Dubbelavond 6

Beste leden van TC De Schakel,

Tussen de wat meer competitieve evenementen van het zomereinde (clubkampioenschap, najaarsinterclub, stadstornooi) maken we op vrijdagavond 10 september graag nog even tijd voor een gemoedelijke recreatieve dubbel.  

Zoals gebruikelijk zal er in 2 sessies dubbel (dames, heren of gemengd) gespeeld worden op de 4 dubbelterreinen. De sessies duren respectievelijk van 18.30 uur tot 20.00 uur en van 20.00 uur tot 21.30 uur

Inschrijvingsprocedure

  • Inschrijven doet u door uw naam maximaal één keer in te vullen op één van de voorziene plaatsen op de tabel die is opgehangen in het clubhuis. Wees er op tijd bij, want de plaatsjes zijn meestal gegeerd.  
  • De inschrijvingen zullen uiterlijk in de loop van woensdag 8 september worden afgesloten door wegneming van het inschrijvingsblad.
  • Wij verzoeken u om uw eigen balpen mee te brengen om in te schrijven, alsook om uw handen te ontsmetten bij het binnenkomen en bij het verlaten van het clubhuis.    

Bij een recreatieve dubbel draait alles om het spelplezier. Deze formule biedt u de mogelijkheid om andere clubleden (beter) te leren kennen in een ongedwongen en aangename sfeer. De tornooileiding probeert steeds om op basis van de inschrijvingen evenwichtige wedstrijden te programmeren. Aarzel dus niet om deel te nemen!

Het wedstrijdschema zal normaal ten laatste op donderdag 9 september te raadplegen zijn op de website en zal eveneens uitgehangen worden in het clubhuis. Raadpleeg het schema en wees tijdig aanwezig a.u.b.

De bar zal geopend zijn, uiteraard met respectering van de geldende coronamaatregelen. Wij verzoeken u met aandrang om de regels te respecteren. Dit hoeft de pret zeker niet te bederven. 

Wij wensen u alvast een deugddoend avondje toe. 

Met sportieve groeten,
Sara & Ruben