Dubbelavond 22 april

Beste “Schakeltjes”,

Bim Bam Beieren, de klokken leggen…

… een eerste recreatieve dubbel op vrijdagavond 22 april.   

Er kan opnieuw volgens het gekende concept in 2 sessies dubbel (dames, heren of gemengd) gespeeld worden op de 4 dubbelterreinen. De sessies duren respectievelijk van 18.30 uur tot 20.00 uur en van 20.00 uur tot 21.30 uur

De inschrijvingsprocedure hebben we dit jaar in een moderner kleedje gestoken. U kan voortaan enkel digitaal inschrijven via deze link.

De handleiding om uw inschrijving van een leien dakje te laten lopen, vindt u hier. 

Let wel: indien u nog niet geregistreerd bent, dient u dat eerst te doen op onze website (https://tcdeschakel.be). Ook hiertoe vindt u een handleiding als bijlage. 

Voor zij die nog niet vertrouwd zijn met de recreatieve dubbels: bij een recreatieve dubbel draait alles om het spelplezier. De formule biedt u de mogelijkheid om andere clubleden (beter) te leren kennen in een ongedwongen en aangename sfeer en/of om het tennisveld eens te delen met andere dan uw vertrouwde tennispartners of -tegenstanders. De tornooileiding probeert steeds om op basis van de inschrijvingen evenwichtige wedstrijden te programmeren. Aarzel dus niet om deel te nemen!

Het wedstrijdschema zal normaal ten laatste op donderdag 21 april te raadplegen zijn op de website en zal eveneens uitgehangen worden in het clubhuis. Raadpleeg het schema en wees tijdig aanwezig a.u.b.

De bar zal geopend zijn en dit voor een keertje zonder stringente coronamaatregelen! 

Wij wensen u alvast een ontspannende avond toe. 

Met sportieve groeten,
Sara & Ruben