Eerste kaartavond 2022

Beste leden, 

Na enkele heel gezellige edities afgelopen seizoen zijn we blij om jullie dit jaar opnieuw uit te nodigen naar de kaartavond van TC De Schakel. 

De eerste kaartavond gaat door in ons clubhuis op vrijdagavond 29 april 2022 om 19u. 

Net als vorig jaar gaan we niet voor een klassieke kaarting waarbij we kaarten voor conserven, wijn of chocolade, maar we houden het bij een vriendschappelijke kaartavond met een vleugje competitie. 

Hoe ziet een kaartavond eruit ?

Je hoeft zelf geen team samen te stellen, maar de inschrijvingen zijn individueel en helemaal gratis. Inschrijven doe je door  HIER te klikken en je naam in te vullen en daarna op de knop verzenden te klikken onderaan de pagina. (indien dit niet lukt kan inschrijven ook via harinck.seynaeve@skynet.be). 

We loten de teams uit per 4 en we spelen sets van telkens 8 spelletjes. Bij elke set krijg je een nieuwe partner en tegenspelers binnen jouw kaarttafel. De kaarters met de meest gewonnen sets van de avond gaan met een leuke attentie naar huis. 

Je hoeft zeker en vast geen geoefende kaarter te zijn om deel te nemen, het vriendschappelijke en de gezelligheid staan voorop ! Er zijn nog steeds TC De Schakel kaarten te koop in ons clubhuis aan 3 euro. 

Hopelijk zijn jullie van de partij ! Graag inschrijven voor 28 april.