Dubbelavond 2

Beste leden,

In de maand mei legt de cluster tornooien zijn tweede ei. 

Op vrijdagavond 13 (oei oei) mei organiseren wij de tweede recreatieve dubbel van dit seizoen.   

Er zal in 2 sessies dubbel (dames, heren of gemengd) gespeeld worden op de 4 dubbelterreinen. De sessies duren respectievelijk van 18.30 uur tot 20.00 uur en van 20.00 uur tot 21.30 uur

De inschrijvingsprocedure verloopt dit seizoen volledig digitaal, zodat u zich niet speciaal naar het clubhuis hoeft te verplaatsen om in te tekenen. 

Een korte handleiding kan u hier vinden.

Let wel: indien u nog niet geregistreerd bent, dient u dat eerst te doen op onze website (https://tcdeschakel.be). Ook hiertoe vindt u een handleiding “registreren op site tennisclub De Schakel”.

De inschrijvingen gebeuren individueel.  

Voor zij die nog niet vertrouwd zijn met de recreatieve dubbels: bij een recreatieve dubbel draait alles om het spelplezier. De formule biedt u de mogelijkheid om andere clubleden (beter) te leren kennen in een ongedwongen en aangename sfeer en/of om het tennisveld eens te delen met andere dan uw vertrouwde tennispartners of -tegenstanders. De tornooileiding probeert steeds om op basis van de inschrijvingen evenwichtige wedstrijden te programmeren. Deelnemen is zeker belangrijker dan winnen!

Het wedstrijdschema zal normaal ten laatste op donderdag 12 mei te raadplegen zijn op de website en zal eveneens uitgehangen worden in het clubhuis. Raadpleeg het schema en wees tijdig aanwezig a.u.b.

De dorstigen hoeven niet te vrezen: de bar zal open zijn. 

We duimen alvast voor een aangename lenteavond.

Met sportieve groeten,
Sara & Ruben