Thema-avond 10 juni

Beste clubgenoten,

Op vrijdagavond 10 juni organiseren wij, wat vroeger dan andere jaren, onze thema dubbelavond, die aanvangt om 18.30 uur

Houdt u van een extra uitdaging? Hebt u een winnaarsmentaliteit, ook als de ‘omstandigheden’ tegenzitten?

Of had u graag speler x of speelster y eens geklopt, maar is het u nog maar zelden of nooit gelukt? Kunnen wij u misschien een duwtje in de rug geven? Of kunnen wij het uw tegenstander(s) wat moelijker maken? 

Wie benieuwd is naar wat wij voor u in petto hebben op 10 juni, hoeft maar één ding te doen en dat is als duo/dubbelteam inschrijven! Man of vrouw maakt niet uit. Zowel damesduo’s, gemengde teams als herenpartnerschappen mogen inschrijven. 

De inschrijvingsprocedure verloopt net als voor de recreatieve dubbels volledig digitaal, zodat u zich niet speciaal naar het clubhuis hoeft te verplaatsen om in te tekenen. 

In de bijlage vindt u ter begeleiding nog eens de handleiding “inschrijven dubbelavond”.

Let wel: indien u nog niet geregistreerd bent, dient u dat eerst te doen. Ook hiertoe vindt u een handleiding “registreren op site tennisclub De Schakel” als bijlage.

Graag uw aandacht: zoals aangegeven gebeuren de inschrijvingen deze keer wel per dubbelteam/duo. Wie inschrijft, dient met andere woorden niet alleen zijn eigen naam op te geven, maar ook die van zijn dubbelpartner, vb. ‘Katrien Opsomer + Sheherazade Vanbeylen’ of ‘Rika Handschoewerker & Johny Turbo’. 

Aarzel zeker niet om mee te doen: ontspanning en plezier gaan immers voorop en onze bar zal uiteraard open zijn. 

Wacht niet te lang om in te schrijven: er kunnen (maximaal) 16 duo’s deelnemen. 

Wij vragen de deelnemers om tegen 18.30 uur aanwezig te zijn op de club.

Wij hopen vele nieuwsgierigen te mogen verwelkomen. 

Met enthousiaste groeten,
Sara & Ruben