Dubbelavond 21 april

Beste leden van TC De Schakel,

De weergoden stellen ons geduld al enige tijd op de proef, maar we laten ons uiteraard niet kennen. 

Op vrijdagavond 21 april bieden wij u als aangename opwarmer voor het nieuwe, goed gevulde seizoen de eerste recreatieve dubbelavond van 2023 aan.  

Er zal in 2 sessies dubbel (dames, heren of gemengd) gespeeld worden op de 4 dubbelterreinen. De sessies duren respectievelijk van 18.30 uur tot 20.00 uur en van 20.00 uur tot 21.30 uur

De inschrijvingsprocedure verloopt volledig digitaal via onze website, zodat u zich niet speciaal naar het clubhuis hoeft te verplaatsen om in te tekenen. 

Let wel: indien u nog niet geregistreerd bent, dient u dat eerst te doen op onze website. Hiertoe vindt u op onze website een stappenplan terug.

Laat gerust iets weten, mocht u daarbij problemen ondervinden. 

De inschrijvingen gebeuren individueel.  

Voor zij die nog niet vertrouwd zijn met de recreatieve dubbelavonden: bij een recreatieve dubbel draait alles om het spelplezier. De formule biedt u de mogelijkheid om andere clubleden (beter) te leren kennen in een ongedwongen en aangename sfeer en/of om het tennisveld eens te delen met andere dan uw vertrouwde tennispartners of -tegenstanders. De tornooileiding probeert steeds om op basis van de inschrijvingen evenwichtige wedstrijden te programmeren. Aarzel dus zeker niet om u in te schrijven, iedereen is van harte welkom!

Het wedstrijdschema zal normaal ten laatste op donderdag 20 april te raadplegen zijn op de website en zal eveneens uitgehangen worden in het clubhuis. Raadpleeg het schema en wees tijdig aanwezig a.u.b.

Na de inspanning kunnen de dorstigen zich laven in onze bar. We duimen voor terrasjesweer!

Met sportieve groeten,
Sara & Ruben