Brunch tornooi 2 juli

Beste clubleden,

Na de geslaagde eerste versie van de Filou open willen wij u voor het korte zomerreces letterlijk en figuurlijk laten proeven van nog een ander nieuw concept.  

Op zondagochtend 2 JULI bieden wij u graag ons eerste TC De Schakel BRUNCHTORNOOI aan.    

Op sportief vlak volgt het brunchtornooi de formule van de recreatieve dubbels op vrijdagavond. Er worden op de vier dubbelterreinen recreatieve dubbelwedstrijdjes georganiseerd, respectievelijk van 09.00 uur tot 10.30 uur en van 10.30 uur tot 12.00 uur

De inschrijvingsprocedure verloopt volledig digitaal via deze pagina. 

De inschrijvingen gebeuren individueel.  

Voor zij die niet vertrouwd zijn met de recreatieve dubbels: bij een recreatieve dubbel draait alles om het spelplezier. De formule biedt u de mogelijkheid om andere clubleden (beter) te leren kennen in een ongedwongen en aangename sfeer en/of om het tennisveld eens te delen met andere dan uw vertrouwde tennispartners of -tegenstanders. De tornooileiding probeert steeds om op basis van de inschrijvingen evenwichtige wedstrijden te programmeren. Aarzel dus zeker niet om u in te schrijven, iedereen is van harte welkom!

Aan de sportieve actie wordt wat peper en zout toegevoegd in de vorm van een lekkere en gezellige BRUNCH.

De spelers van de eerste beurt brunchen om 10.30 u., na hun partijtje tennis. 

De spelers van de tweede beurt kunnen zich vóór de inspanning tegoed doen aan al het lekkers, dit vanaf 09.00 uur.  

De brunch wordt GRATIS aangeboden aan alle deelnemers. Om deze reden kunnen wel ENKEL de deelnemende spelers brunchen. 

Het wedstrijdschema zal normaal ten laatste op vrijdag 30 juni te raadplegen zijn op de website en zal eveneens uitgehangen worden in het clubhuis. Raadpleeg het schema en wees tijdig aanwezig a.u.b.

Met sportieve & culinaire groeten,
Sara & Ruben