Clubkampioenschap 2023

We starten op maandag 21/8 t.e.m. zondag 27/8. De voorrondes worden gespeeld van maandag tot vrijdag en de finales op zondagvoormiddag (zaterdag = reservedag). De deelname staat open voor al onze leden, is volledig gratis en alle deelnemers worden verwend met een gratis BBQ op zondagmiddag 27 augustus!

Reeksen
We bieden dit jaar voor het eerst reeksen in enkel en in dubbel aan. De keuze van de reeksen is zo opgevat dat alle spelers van T.C. De Schakel minstens aan een reeks kunnen deelnemen. De reeksen zijn begrensd qua maximum aantal punten zodat ook minder competitie-gerichte spelers de kans hebben op een min of meer evenwichtig partijtje tennis.

Dit zijn de reeksen :

  • Enkel Dames (max. 25 punten)
  • Enkel Heren (max. 15 punten)
  • Enkel Heren35+ (max. 45 punten)
  • Enkel Heren50+ (max. 10 punten)
  • Dubbel Dames (max. 10 punten samen)
  • Dubbel Heren (max. 10 punten samen)
  • Dubbel Gemengd (max. 25 punten samen)

Je mag gerust in 2 reeksen inschrijven, 3 reeksen zijn toegestaan mits volledige beschikbaarheid en akkoord van de wedstrijdleider Brecht Kesteloot.

Inschrijven kan via deze pagina.