Berichten

Grand Slam Winterquiz

Beste leden en sympathisanten,

Al iets te doen op zaterdag 18 november ? Nog niets in de agenda ? 

Fantastisch !  Dan kan je meedoen aan de kwis van TC De Schakel.

Nu nog op zoek naar enkele enthousiaste medekwissers en dan ben je klaar om je HIER in te schrijven. Je vult alle namen in van je kwisploeg en je zoekt een originele naam. Indien dit niet lukt, kan inschrijven ook via harinck.seynaeve@skynet.be. Je kwisploeg bestaat uit minimum 3 en maximum 5 kwissers waarvan minimum 2 leden van TC De Schakel.

Inschrijving: 5 euro pp (add te betalen)

Startuur: 19u30

Waar ? CM-zaal Dirk Martenslaan 11 Izegem

Nog vragen ? Stuur een mailtje of geef een belletje (Sabine: 0476 77 77 47)

Kaartavond

Beste leden,

Na een prachtig tennisseizoen en een fantastische nazomer met veel tennisplezier is het terug tijd geworden voor een kaartavond in onze tennisclub.

Deze gaat door op donderdag 19 oktober om 20u.

Het concept is niet gewijzigd, we kaarten niet voor worsten of conserven maar we houden het bij een vriendschappelijke kaartavond met een vleugje competitie.

Hoe ziet een kaartavond eruit ?

Je hoeft zelf geen team samen te stellen, de inschrijvingen zijn individueel en helemaal gratis. Inschrijven doe je door HIER  te klikken, 1 keer je naam in te vullen en daarna op de knop verzenden te klikken onderaan de pagina (er zijn 3 lijntjes voorzien om per koppel/gezin in 1 keer in te schrijven). 

Indien dit niet lukt, kan inschrijven ook via harinck.seynaeve@skynet.be

We loten de teams uit per 4 en we spelen sets van telkens 8 spelletjes. Bij elke set krijg je een nieuwe partner en tegenspelers binnen jouw kaarttafel. Wie weet, win jij wel de meeste sets en ga je met een leuke attentie naar huis ? 

Hopelijk zijn jullie van de partij ! 

Inschrijven kan tot dinsdag 17 oktober.